Vulcan Anti-Cheat | Advanced Cheat Detection | 1.7-1.17.1 - NO CRACKED

 Vulcan Anti-Cheat | Advanced Cheat Detection | 1.7-1.17.1 - NO CRACKED 2.3.1

No permission to download
Discord: https://discord.gg/2zTuUJrrSr
Natív Minecraft verzió: 1.16 Tesztelt Minecraft verziók:
 • 1.7
 • 1.8
 • 1.9
 • 1.10
 • 1.11
 • 1.12
 • 1.13
 • 1.14
 • 1.15
 • 1.16
 • 1.17
Közreműködők:Elevated, Ghast, Joshb_, retrooper (PacketEvents), GladUrBadLanguages Támogatott nyelvek: Az üzenetek minden nyelvre lefordíthatók a config.ymlAdományozási linken keresztül: https://www.paypal.me/frepmc
[IMG]

KÉRJÜK, TELJESEN OLVASSA EL AZ ERŐFORRÁS ÁTTEKINTÉSÉT, MIELŐTT MEGVÁSÁROLJA. HA KÉRDÉSE VAN, NYISSON KI TÁMOGATÓ JEGYET DISCORDUNKBAN, VAGY KÜLDJEN PM A SPIGOT-ON. KÉRJÜK, NE VÁSÁROLJUK MEG A BŐVÍTMÉNYT Anélkül, hogy TELJESEN OLVASSA EL A BEÉPÍTÉSI OLDALT.

A Vulcan megvásárlásával Ön beleegyezik, hogy az erőforrások áttekintését teljes egészében elolvasta, tudomásul vette és elfogadta a használati feltételeket, valamint tudomásul vette az említett felelősségkizárást, kompatibilitást és inkompatibilitást.
Vélemények, amelyek a legjobban reprezentálják a Vulcant <3

Spoiler: Vélemények

[IMG]


A Vulcan egy fejlett csalásészlelő rendszer, amely csomagszinten működik, és támogatja az 1.7-es verziót egészen az 1.18.1-es verzióig.

Alapértelmezés szerint a Vulcan csendben cselekszik, és nem „megakadályozza” a játékost a csalásban, hanem egyszerűen csak megfigyeli a tetteit, és megjelöli a vanília határokon kívül eső dolgokat (a konfiguráción keresztül bizonyos ellenőrzések „visszalépésre” állíthatók, hogy aktívan megakadályozzák a játékosokat a csalástól)

[IMG]

Támogatás
Amint azt több száz ügyfelünk elmondja Önnek, ezen a webhelyen a legjobb támogatást nyújtjuk az összes beépülő modul közül.
A jegyekre percek alatt válaszolnak (többnyire azonnal), amíg a munkatárs ébren van. Minden időzónában vannak munkatársaink, így mindig van valaki, aki segíthet Önnek. A téves pozitív hibákat és a megkerüléseket perceken belül kijavítjuk, és a lehető leghamarabb frissítjük a problémákat. Nincs több hónapos várakozás a frissítésre és napokig a támogatási csapat válaszára.

Testreszabás
A Vulcan rendelkezik a legkiterjedtebb konfigurációs fájllal és API-val ezen a webhelyen és a többi csalás elleni küzdelemben.
A Vulcan gyakorlatilag minden része konfigurálható, így pontosan úgy állíthatja be, ahogy szeretné.

Egyszerű
Nem kell pénzt költeni egy díszes konfigurációra vagy egy további kiegészítőre, a Vulcan egyszerűen működik, ahogy van.


[IMG]
A Vulcan számos funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek gyorsan azonosítani és eltávolítani a csalókat a szerverről.

Ügyfélmárka figyelmeztetések:
Amikor egy játékos csatlakozik a szerverhez, speciális üzeneteket küld a beépülő modulokon keresztül a kliens „márkájával”.
[IMG]

Spoiler: Megjegyzés

Teljes figyelmeztetés testreszabása:
A Vulcan lehetővé teszi a figyelmeztető üzenetek teljes testreszabását. Alapértelmezés szerint mindenféle hasznos információ megjelenik a személyzet számára, mint például a játékos ping-je, a szerver TPS-je, a játékos kliens verziója, az ellenőrzés leírása és a zászlóhoz kapcsolódó összes részlet, még több helyőrzővel te. Arra is lehetősége van, hogy a riasztásait színkóddal kódolja az alapján, hogy a játékos hány szabálysértést követett el!
[IMG]


Speciális szabálysértési és büntetési naplók:
A Vulcan fejlett naplózási rendszere könnyen érthető módon nyomon követi az összes szabálysértést és büntetést a szerverén, miközben rengeteg hasznos információval is ellátja Önt.

Spoiler: Szabálysértés naplózása

Spoiler: Büntetésnaplózás

Csodálatos In-Game GUI
A Vulcan csodálatos játékon belüli grafikus felhasználói felülete lehetővé teszi bármilyen ellenőrzési beállítás menet közbeni szerkesztését, még a büntetési parancsokat is.

Spoiler: GUI

Spoiler: Ellenőrzi a GUI-t

Ítéletnapok
A Vulcan Judgment Day funkciója lehetővé teszi a játékosok hullámos kitiltását!
[IMG]


Aszinkron
Szinte az egész Vulcan külön szálon fut, így biztosítva, hogy a szerver teljesítménye a csúcson maradjon.
[IMG]

A következő képernyőkép egy 1.16.4-es szerverről készült, 180 játékossal. A Vulcan mindössze 3,47%-át használja, ami játékosonként még csak 0,02%-ot sem jelent.

Kiterjedt konfiguráció
A Vulcan szinte minden aspektusa konfigurálható, egészen az érzékenységig és az egyes ellenőrzések körüli értékekig.

Spoiler: Példa ellenőrzési konfiguráció

Discord integráció
A Vulcan beépített kompatibilitással rendelkezik, hogy riasztásait és büntetéseit egy konfigurálható diszcord-csatornára küldje!

[IMG]


[IMG]


[IMG]

A Vulcan bármely 1.7 és 1.18.1 közötti kiszolgálóverzióval kompatibilis. Csak a következő csapok/villák teljes funkcionalitását garantáljuk: Spigot, PaperSpigot, Tuinity és Purpur. Ez nem jelenti azt, hogy a Vulcan semmin nem fog működni, csak ezeken a Spigotokon, de ezek az egyetlenek, amelyek működése 100%-ban minden probléma nélkül garantált.

Ismert összeférhetetlen csapok:
- CatServer
- SpigotX (és az összes villája)
- SmokSpigot
Ha nem biztos abban, hogy a Vulcan működni fog-e az adott Spigot-on, kérjük, először próbálja meg a Medusát használni, mivel mindkét bővítmény ugyanazt az API-t használja a csomagok meghallgatására: Medusa beépülő modul oldala

Mivel a Vulcan hogyan szúr be a lejátszó csővezetékébe, bizonyos bővítmények is problémákat okozhatnak, és nem biztos, hogy lehetővé teszik a Vulcan számára, hogy megfelelően beadja és meghallgatja a lejátszó által küldött és fogadott csomagokat.

Összeférhetetlenséget okozhat:
- FastLogin (bizonyos esetekben)
- Denizen (ismeretlen okból megszakítja a csatornázást)
- SlimeWorldManager

Különféle összeférhetetlenségek:
- Pillangó/húzásos kattintás, valamint a kattintás vagy egérmódosítás bármely más szabálytalan formája. (Ebbe beletartozik a swing vagy a place billentyűk hozzárendelése bármihez, ami nem bal vagy jobb kattintás. Egyáltalán nem tudjuk megkülönböztetni azt, aki másodpercenként 35 kattintással automatikusan kattint, vagy aki a támadó billentyűjét a szóközhöz kötötte . Vagy mondd meg a játékosaidnak, hogy ne tegyék ezt, vagy kapcsold ki az automatikus kattintó ellenőrzést)
- Nem vanília mozgásmechanika
- Kliens oldali blokkok
- Ügyetlen/bármilyen más szabálytalan csomagmódosítás
- Attribútummódosítók (1.13 alatti verziókban)
- Bármilyen nem vanília kliens (különösen Lunar Client/BlazingPack)
Spoiler: Nem Vanília ügyfelek

A GeyserMC - Vulcan automatikusan rácsatlakozik a Floodgate-re, és azonosítja a Bedrock játékosait, és nem jelöli meg őket (A BEDROCK JÁTÉKOSOK TELJESEN FIGYELEMBE VÉVE). A GEYSER TÁMOGATÁSÁHOZ/MENTESÜLÉSÉNEK SZÜKSÉGES A FLOODGATE-BUKKIT VAGY MÁS MEGOLDÁSUNK NINCS MÓDUNK, HOGY EGY JÁTÉKOS VAN-E KAPCSOLATBAN A GEYSEREN KERESZTÜL. HA BUNGEE-ON VAN, EZT KELL TENNED A GEYSER TÁMOGATÁS MŰKÖDÉSÉHEZ: https://github.com/GeyserMC/Geyser/wiki/Floodgate

Bármilyen összeférhetetlenséggel vagy inkompatibilitással kapcsolatos kérdés esetén írjon nekem a Spigot-on, vagy csatlakozzon a Discord-hoz .

[IMG]

Mint minden csalás elleni küzdelemben, mindig megvan a lehetőség a hamis pozitív eredményekre és a kitérőkre, és ez alól a Vulcan sem kivétel. Ha ezek közül bármelyiket tapasztalja, kérjük, nyisson jegyet velünk a Discordban, hogy kezelje aggályait. Ennek ellenére a Vulcan megvásárlása előtt értse meg a Vulcan célját. Úgy tervezték, hogy felderítse azokat a nyilvánvaló csalókat, akik általános és nyilvánosan elérhető feltört ügyfeleket használnak. Ha olyan csalásgátlót keresel, amely megjelöli az embereket a Vape's Aim Assist, 3.01 elérési és .0001 hitbox bővítmény használatával, akkor rossz helyen jársz. Szeretnénk a lehető legátláthatóbbak lenni felhasználóinkkal szemben, ezért itt van egy lista azokról a felelősségkizárásokról és dolgokról, amelyeket kérjük, ismerjen el és tartson szem előtt a Vulcan megvásárlása előtt.

Spoiler: Néhány dolog, amit a Vulcan NEM észlel/ellenőriz

Spoiler: Felismerési nyilatkozatok
Spoiler: Vegyes nyilatkozatok

[IMG]

Az alábbiakban a Vulcan ellenőrzéseinek teljes listája található.

Harc:
- Cél: A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T
- Automatikus blokkolás: A, B, C
- Auto Clicker: A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T
- Kritikusok: A, B
- Hitbox: A, B
- Öld meg az Aurát: A, B, C, D, E, F, G, H, I
- Eltávolítás: A, B (~3,15 Elérés)
- Sebesség: A, B, C (~99% függőleges, ~70% vízszintes)

Mozgalom:
- Boat Fly: A, B
- EntitySpeed: A
- Elytra: A
- Gyors emelkedés: A
- Repülés: A, B, C, D, E
- Jézus: A, B, C, D, E
- Ugrás: A, B
- Mozgás: A, B, C, D, E, F, G
- Nem lassú: A, B, C
- Sebesség: A, B, C, D
- Sprint: A, B, C, D
- Lépés: A, B, C
- Strafe: A, B
- Falmászás: A

Játékos:
- Rossz csomagok: A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y
- Bariton: A, B
- Összeomlás: A, B, C
- Gyors szünet: A
- Gyors hely: A
- Gyors használat: A
- Ground Spoof: A, B, C
- Feltört kliens: A
- Valószínűtlen: A, B, C, D
- Érvénytelen: A, B, C, D, E, F
- Készlet: A, B
- Ping Spoof: A, B, C
- Állvány: A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L
- Időzítő: A, B
- Torony: A


[IMG]

Töltse le a Vulcant.
Helyezze be a bővítmények mappájába.
Indítsa újra a szervert.

A Vulcan nem kompatibilis a /reload vagy a PlugMan (/plugman reload | /plugman load) funkcióval – ezek hibákat okoznak. Kérjük, indítsa újra a kiszolgálót, vagy használja a /vulcan reload parancsot.

A játékban minden *-gal jelölt pipa KÍSÉRLETI SZEMÉLY, vagyis NEM KELL BÜNTETENED ÉRTE. Még nem teljesen stabilak és még fejlesztés alatt állnak

Minden szerver más és más, és némelyik más-más konfigurációt igényelhet. A Vulcan úgy készült, hogy szinte minden egyes ellenőrzésnél módosítsa az érzékenységet és az értékeket – kérjük, használja ezt a szerveréhez.

Például, ha KitPvP kiszolgálót futtat, valószínűleg letilthatja a Fast Break és Bariton ellenőrzéseket, mivel ezek egyáltalán nem szükségesek ebben a játékmódban. A rövidebb ideig futó játékmódok, mint például a SkyWars vagy a Bedwars, előnyös lehet, ha egyes ellenőrzéseknél csökkentik a maximális szabálytalanságot, hogy gyorsabban megbüntessék a játékosokat.

Kérjük, ne dobja vakon a Vulcant a szerverére tesztelés nélkül, majd engedélyezzen minden büntetést.

[IMG]

[IMG]

A Vulcan számos parancsot tartalmaz, amelyek megkönnyítik a csalók azonosítását és eltávolítását a szerverről.

/figyelmeztetések | vulkán.figyelmeztetések | Be- és kikapcsolja a Vulcan riasztásait.
/verbose | vulkán.verbose | Be- és kikapcsolja a Vulcan bőbeszédű üzeneteit.

/jday add (lejátszó) | vulkán.jday | Hozzáad egy játékost az Ítéletnaphoz.
/jday execute | vulkán.jday | Végrehajtja az Ítélet napját.

/naplók (lejátszó) (oldal) | vulcan.logs | Olvassa el a játékos naplóit a szabálysértési fájlból.

/vulcan help | vulkán.segítség | Megjeleníti a Vulcan help parancsát.
/vulcan menü - /vulcan gui | vulcan.menu - vulcan.gui | Nyissa meg a Vulcan grafikus felhasználói felületét.
/vulcan reload | vulcan.reload | Újratölti a Vulcan konfigurációs fájlját.
/vulcan disablecheck (ellenőrző név) | vulcan.disablecheck | A csekk futásának letiltása
/vulcan freeze (lejátszó) | vulkán.fagyasztás | Lefagyasztja a játékost, így nem engedheti meg a mozgást.
/vulcan ban (játékos) | vulkán.ban | Kitilt egy játékost a Vulcanon keresztül.
/vulkán megsértése (játékos) | vulkáni.sértések | Tekintse meg a játékos által megjelölt összes szabálysértést.
/vulcan cps (lejátszó) | vulcan.cps | A játékos CPS megjelenítése.
/vulcan knockback (lejátszó) - /vulcan kb (lejátszó) | vulcan.knockback - vulcan.kb (lejátszó) | Tesztelje a lejátszót visszaütés elleni védelemre
/vulcan checks | vulkán.ellenőrzi | Jelenítse meg a Vulcan összes csekkjét
/vulcan reset | vulcan.reset | Állítsa vissza az összes online játékos megsértését.
/vulcan clickalert (lejátszó) | vulcan.clickalert | A figyelmeztető üzenetre kattintva végrehajtandó parancsok egyéni listája
/ vulkán felső | vulkán.top | A legtöbb szabálysértést elkövető felhasználók listáját jeleníti meg

vulcan.bypass.(checkname) – megkerüli az adott ellenőrzést
vulcan.bypass.* - minden ellenőrzés megkerülése

/vulcan kapcsolat (lejátszó) | vulkán.kapcsolat | Megjeleníti a lejátszóhoz kapcsolódó csatlakozási információkat.
[IMG]


/vulcan profil (lejátszó) | vulkán.profil | Mutassa meg a játékos Vulcan profilját, beleértve az érzékenységet és egyéb hasznos információkat.
[IMG]PlaceholderAPI Helyőrzők

%vulcan_client_brand%
– A felhasználó kliensmárkájának megjelenítése
%vulcan_total_violations% – A felhasználó összes megsértésének megjelenítése
%vulcan_combat_violations% – A felhasználó harci szabálysértéseinek térképe
% vulcan_movement_violations%
- A felhasználó mozgássértésének megjelenítése
%vulcan_player_violations% - Megjeleníti a felhasználó általi játékos általi megsértését
%vulcan_total_punishments% – A Vulcan által végrehajtott összes büntetés képe

[IMG]

https://discord.gg/SCNuwUG

[IMG]

A bővítmény megvásárlásával Ön elfogadja a következőket:
- Teljes egészében elolvasta a bővítmény oldalát.

- Ezt a beépülő modult formában vagy formában nem terjesztheti tovább.
- Tilos a beépülő modult formában vagy formában visszafejteni vagy visszafejteni.
- Nem vállalunk felelősséget a külső beépülő modulok által okozott problémákért.
- Bármikor felmondhatjuk a licencet, bármilyen okból, amit megfelelőnek tartunk.
- A visszatérítések eseti alapon változnak; a vásárlók a helyzettől függően csak részleges visszatérítésre jogosultak. Nem jogosult visszatérítésre, ha 7 nap eltelt a bővítmény megvásárlása óta. A beépülő modul oldalán található felsorolt okok/felelősségi nyilatkozatok miatt nem adunk visszatérítést. A visszatérítést nem adjuk olyan okból, hogy semmi köze ehhez az erőforráshoz (pl. a szerver leállítása).
~ Ha visszakapja az árát, beleegyezik abba, hogy törölje véleményét/nem értékeli a terméket
~ A bővítmény tulajdonjogának átruházása egyik fiókról a másikra nem sikerült.
~ Ön felelős a Vulcan példányáért. Ha kiderül, hogy az Ön Vulcan példányát az Ön személyi igazolványa alapján terjesztik, továbbra is Önt terhelik a felelősség.
~ Kérem, ismerje el, hogy a Vulcan legyen az első védelmi vonal a szerveren. Bár a Vulcan észlelheti a csalások túlnyomó részét, nem észlel mindent, és a személyzetnek mindig jelen kell lennie, hogy minden zökkenőmentesen működjön.
~ Nem fogja használni és nem fogja elősegíteni a Vulcan használat megkerülők vagy felhasználások fejlesztésére.
~ A beépülő modul rosszindulatú használata vagy bármilyen felületen látható kép írásos engedély nélkül szigorúan tilos, és a felmondáshoz vezet.
~ Ön tudomásul veszi az összes fenti felelősségkizárást

Copyright 2021 Frap Development ©

Szereted a Vulcant? Mutasson támogatást a véleményezési részben
:)
<3
Discord: https://discord.gg/2zTuUJrrSr
Author
ArteffKods
Downloads
984
Views
3,807
First release
Last update
Rating
4.43 star(s) 7 ratings

Latest updates

 1. Vulcan Anti-Cheat | Speciális csalásészlelés | 1,7-1,18,1

  Discord: https://discord.gg/2zTuUJrrSr Natív Minecraft verzió:1.16Tesztelt Minecraft verziók...

Latest reviews

Doesn't work on 1.18.1. Please update.
update to 2.4.1 pls
update to 2.4.1 please
Update please!
ArteffKods
ArteffKods
Updated! no cracked!
UPDATE
ArteffKods
ArteffKods
Updated! no cracked!
thanksss
good
Top